Wijkcentrum Oost

Trefpunt Oost is het wijkgebouw voor de wijk van Ridderkerk Oost. De doelstelling van het Trefpunt Oost is mensen aan elkaar verbinden en een plek creëren om mensen samen te brengen.

Je bent welkom op de workshops en cursussen die gegeven worden en op de inloopmiddagen voor een gezellig praatje. Ook bestaat de mogelijkheid dat je zelf een workshop bij ons komt geven. Ontdek op onze site wat er allemaal te doen is en welke mogelijkheden er zijn. Je bent van harte welkom!

Het wijkgebouw is er voor de wijk en door de wijk!

Telefoon

Van maandag t/m vrijdag van 9.00 tot 17.00 uur zijn wij te bereiken op 06 – 39170465. Doe een reserveringsaanvraag via wavoost@outlook.com.

Wijkcentrum Oost
De Genestetstraat 2
2985 CG Ridderkerk

Neem voor meer informatie over zaalhuur of activiteiten in het centrum contact op met Renate de Meijer via (0180) 763 717 of verhuur@facetridderkerk.nl.